Kate Hudson

Kép
Stílus

Kate Hudson évek óta nem viselt ilyen megosztó ruhát – avagy a SAG Awards legemlékezetesebb szettjei

Micsoda szettek!

Kép
Sztárok

Kate Hudson kopaszra borotválta a fejét – FOTÓ!

Megszabadult szép szőke tincseitől!

Kép
Sztárok

Hoppá! Kimondhatjuk, hogy ezzel a poszttal Kate Hudson bátyja meg is erősítette, hogy Brad Pitt és húga egy pár?

A bátyus kitálalt.

Kép
Sztárok

A nap posztja: Kate Hudson rúdtáncol, és nem is akárhogy - VIDEÓ

Ki gondolta volna?

Kép
Stílus

A szett, ami már most megosztotta az internetet: Kate Hudson egy szál fehérneműben szilveszterkor

Lazább, mint egy Kardashian.

Kép
Stílus

A legstílusosabb sztárok épp Torontóban tündökölnek

Scarlett Johansson, Dakota Fanning, Emma Stone, Natalie Portman, Kate Hudson és sokan mások csodás estélyi- és koktélruhákban.

Kép
Sztárok

Kate Hudson írása az InStyle-ban: „Néha úgy érzem, rossz anya vagyok”

Gondolatok egy kétgyermekes, egyedülálló, dolgozó, anyától, akit történetesen Kate Hudson-nak hívnak. A megható vallomás az InStyle magazin felkérésére íródott és teljes terjedelmében a júniusi számban olvashatjátok, amelyhez egy őszinte interjú is készült a színésznővel.

Kép
Életmód

5+1 ok, amiért érdemes beszerezned a megújult InStyle-t

Megjelent a júniusi InStyle, a címlapon Kate Hudson, aki megható és kíméletlenül őszinte nyílt levelet írt nekünk az anyaságról! A magazin most kívül-belül megújult: új külsővel és sok-sok új tartalommal készülünk nektek mostantól. Lássuk, mi minden vár rátok a megújult InStyle-ban!

Kép
Életmód

Bámulatos jógapózokkal tartják karban magukat a hírességek - FOTÓK

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a jógázásnak rendkívül sok előnye van, éppen ezért a sztárok is előszeretettel űzik ezt a sportot és osztják meg különböző jógapózokat bemutató szelfijüket. Most összegyűjtöttük a legjobbakat, hogy egy kis motivációt gyűjthess belőlük, mielőtt elindulsz a jógaórádra!

Kép
Sztárok

Tudtad? Hihetetlenül jó pasi Kate Hudson féltestvére - FOTÓ

Ti tudtátok, hogy Goldie Hawn-nak és Kurt Russell-nek van egy 29 éves, jóképű fia, Wyatt? Aki történetesen Kate Hudson féltestvére. Elképesztő.

Kép
Sztárok

Ezekkel a képekkel nyitottak a legnagyobb sztárok az Instagramon

Ti még emlékeztek, hogy milyen volt a "nagy" belépőtök Instagramon? Olyan rég volt már. Kutakodtunk kicsit, és megnéztük, hogy a legnagyobb sztárok, mivel nyitották meg az Insta-életüket. Lady Gaga például egyből egy no-makeup szefivel indított - kezdődhet az időutazás?

Kép
Sztárok

Felismered őket? Hírességek első vörös szőnyeges pillanatai - FOTÓK

Hollywood igazi nagyágyúinak régebb óta van bejárásuk a vörös szőnyeges eseményekre, mint gondolnánk. Bizony, a következő 17 sztár nem most kezdte a pózolást, köztük van címlapsztárunk is, Drew Barrymore, aki 30 éve tündököl a reflektorfényben!

Kép
Sztárok

A szőke ötven árnyalata: Ők Hollywood legdögösebb szöszi hírességei

Úgy tartják, a szőke hajszín minden nőnek jól áll, csupán meg kell találnunk a hozzánk passzoló árnyalatot. Az biztos, hogy a következő 15 híresség már tudja, mi a tuti - de ki a legdögösebb szöszi a városban? Segítsetek dönteni!

Kép
InStyle TV

Madonna: "Csak a szeretet változtatja meg a világot" - VIDEÓ

Madonna tegnap este Stockholmban adott koncertet. Mint ahogy azt a videóban is elmondja, sokat gondolozott azon, hogy a párizsi terrotámadás miatt lemondja-e az esti show-t, de végül arra a döntésre jutott, hogy nem teszi meg. Hogy miért, azt is elmondta.

Kép
Sztárok

Katy Perry, Kate Hudson, Olivier Rousteing - Sztárok reakciói a párizsi merénylet hírére

Az egész világ döbbenten áll a tegnap éjjeli párizsi merénylet híre előtt. Az interneten záporoznak a #prayforparis és a #jesuisparis feliratú Eiffel-tornyos képek. A hírességek sem mentek el szó nélkül a megrázó tragédia előtt. Íme a legmeghatóbb Twitter, Facebook és Instagram üzenetek tőlük.

Kép
Sztárok

Friss: Az InStyle Awards díjazottjai és a legjobban öltözött sztárok

Tegnap lezajlott az InStyle Awards, ahol igazi nagyágyúk vonultak végig a vörös szőnyegen. Nézd meg a legjobb szetteket és a díjazottakat!

Kép
Stílus

A 3 legelőnyösebb frizura, ami mindenkinek jól áll

Ha nem tudod milyen frizura állna jól, menj biztosra, íme az a három fazon, ami mindenkinek előnyösen áll!

Kép
Sztárok

13 sztár, akiknek a hamburger a mindenük - FOTÓK

Olyan jó látni, hogy a sztárok sem diétáznak állandóan, és ha megkívánják, igenis megeszik a hamburgert vagy bármit, ami ugyan nem túl egészséges, mégis nagyon jól tud esni egy kimerítő munkanap vagy buli végén. Vegyünk példát most JLo-ról, Miranda Kerr-ről és a többiekről, és ne feledjük: mindent szabad, csak mértékkel!

Kép
Stílus

A 15 legstílusosabb anya-lánya páros

Hollywoodban is igaz a mondás, mely szerint "az alma nem esik messze a fájától", legalábbis, ami a stílust illeti. Összeállításunkból egyértelművé válik, hogy a stílusérzék anyai ágon öröklődik, korunk stílusikonjai egytől-egyig édesanyjuk stílusának hasonmásai. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

9 híres anya-lánya páros, akik akár ikrek is lehetnének

Íme 9 híres anya-lánya páros, akik annyira hasonlítanak, hogy akár ikrek is lehetnének. De tényleg. Nézzétek csak!

Kép
Stílus

Szerintünk ők voltak a MET-gála legstílusosabb sztárjai

Bámulatos ruhaköltemények és művészi csavarok az idei MET-gálán! Csekkold Te is velünk a kedvenceinket!

Kép
Sztárok

Helen Mirren, Kate Hudson: sztárok pink hajjal

Kép
Sztárok

Nagyon sármos Gwyneth Paltrow új pasija

Gwyneth Paltrow újra elkelt, legalábbis a People magazin információi szerint. Míg exférje, Chris Martin a Kate Hudsonos kitérő után állítólag továbbra is Jennifer Lawrence-szel romantikázik, addig a 42 éves színésznő újabban egy igazán sármos úriemberrel randizgat.

Kép
Sztárok

Kate Hudson és Chris Martin: Új álompár született

Egészen meglepő fotók jelentek meg a JustJared weboldalán: Kate Hudson és Chris Martin együtt élvezték a malibui napsütést a gyerekeikkel. Vajon új álompár született?

Kép
Sztárok

Kate Hudson talán még sosem volt ilyen szexi

Az biztos, hogy Kate Hudson szuper géneket örökölt: a 35 éves színésznő - két gyermek édesanyja - bombaformában jelent meg a tegnapi Versace haute couture show-n.

Kép
Sztárok

A hét legstílusosabbja: Kate Hudson

Úgy tűnik, a LACMA Art + Film gálán csak úgy nyüzsögtek a stílusos hírességek. Pár napja JLo Gucci szettjét magasztaltuk az egekbe, most pedig Kate Hudson pompázatos ruhájára lettünk figyelmesek.

Előző oldal
Következő oldal